S.C. PROGRESUL S.A., cu sediul in com. Jilava, Sos. Giurgiului, nr. 5, jud. Ilfov, CF RO 479001, J23/1862/2003, este o societate cu capital integral privat, care a preluat prin contract de vanzare cumparare societatea comerciala “Prefabricate din beton PROGRESUL”, infiintata prin HCM nr.602/30.04.1954 , fiind una din primele intreprinderi de profil din tara.

 

 

Societatea noastra s-a aliniat la cerintele legislatiei privind managementul calitatii, mediului, sanatatii, securitatii operationale, fiind in posesia avizelor legale de functionare.

Domeniul principal de activitate al societatii este producerea si comercializarea de prefabricate din beton si beton armat La activitatea de productie se mai adauga si activitatea de servicii: transport cu autobasculante VOLVO FH 12-420 de 24 mc si autoremorcher cu trailer de 60 to tip FH 12-460, transport agabaritic precum si transport beton cu cife de 9 mc si cu pompa de beton cu h=34 m..Datorita experientei acumulate , dotarilor tehnice si umane , societatea a executat  si executa   produse care au stat la baza unor importante obiective precum : metroul, Metro I si II , Tuborg, Tipografia Aramis , Philip Morris Europe , Vama Giurgiu, plansee pentru blocuri de locuinte , colaborand cu firme de renume in domeniu  precum: TUNGAL METROU , ERBASU SA, GENERAL CONSTRUCT SA, HIDROCONSTRUCTIA SA, STIZO SA, SCIT SA , APA NOVA SA , CONDEM SA, si altii.